Followers

Thursday, August 2, 2012

05. August 2012

The Federation of Light through Blossom Goodchild


Blossom June 6, 2012


5. August 2012B:Hei hei Hei fra meg selv og meg... Uansett hva du synes er passende å snakke om i disse tider... respekterer jeg det... og gir deg herved ordet!

Federation of Light: Så herlig og villig til å la hendelser skje på en guddommelige måte. For å respektere ønskene til alle... velger vi å argumentere for behovet for å følge det som hjertet sier til deg. Vi har ofte ganger snakket om å lytte til hjertet og du har kommet med svaret 'at du ikke kunne høre'. En av de mest velsignede tingene som et menneske har er "fornuften" og FØLELSER. Det er ikke en eneste sjel på planeten som er blokkert fra dette. Selv når en snakker om å være ugyldig eller nummen av følelser... de lurer seg selv... for de kan ikke, ikke føle noe.

Så derfor velger vi ordlyden på en annen måte... FØL med ditt hjerte.Dine følelser er din guide. Dette vet du. Snikk-snakket i hodet ditt samsvarer ikke alltid med det som du FØLER og dette er hvor forvirringen skyter frem og en ikke vet hvis de hører/leser/absorberer sannheten eller ikke.

På kjøkkenet ditt har du en sil å sile mel med. På pakken av mel kan det stå 'siktet mel'... ennå når du heller det gjennom silen kommer du over mange klumper som klarte å 'komme igjennom '. Når du rister silen litt... er det lett å se at det som er sannheten slipper igjennom nettet med letthet. Hvis det er klumper som man trenger å skvise ned og prøve å presse igjennom... bare fordi man ønsker å få det til å passe... så sier vi til deg... dette er ikke sannheten.

Så her er vi kjære venner... nærmere enn noensinne til den nye tiden. Du har brukt levetiden på å søke etter sannheten som snart vil bli avslørt.

B:ja... Jeg hørte deg... veldig 'snart'... og enda, på slutten av dagen... du må snakke om veldig snart... selv i våre vilkår... som vi nærmer oss slutten av året.

Federation of Light: Faktisk. Vi vil spørre deg et spørsmål. Hva syns å være sannheten for deg... er det?

B:Hei kammerat... du spør feil fugl! hva?

Federation of Light: Les spørsmålet igjen og tenk på svaret du FØLER.

B:Det er et så belastet spørsmål... Svaret jeg føler er... hvorfor driver du å spør meg et så vanskelig spørsmål?

Federation of Light: Fordi vi vet du er i stand til svare på det.

B:ok... Vel, jeg vil si det kommer an på hvordan jeg FØLTE at det vises for meg.

Federation of Light: Riktig svar. Vi snakker om og om igjen til deg om FØLELSER. Dette vil vi fortsette å gjenta... fordi det er av stor betydning.

LYTT TIL HVA DU FØLER.

FØL det du FØLER.

Dette er sannheten. Vi snakker om dette på en bestemt måte i dag fordi vi vet at det skal være ting som kommer opp som skal 'vises' å være av sannheten til mange og skalaen som vises er i stand til å overbevise en av en så høy grad. Derfor ber vi deg om å se an situasjonen(?) når det gjelder slike saker.

B:Så... Jeg må spørre her... hva betingelsene i 'utseende er du snakker om?Folk snakker om falsk flagg etc.... er dette hva du mener?

Federation of Light: Dette kan vi ikke si fordi det ikke riktig å gjøre det nei.

B: Med all respekt... Hvorfor nevne det i utgangspunktet?

Federation of Light: Fordi vi er i stand til å snakke om det så langt. For å snakke ytterligere ville det forstyrret visse problemer og dette er ikke for oss å begi oss ut med. Det er ikke vår væremåte.

Tenk også på at vi ikke driver med "leker" og barn. Vår høyeste prioritet er din sikkerhet og vi skal overholde sikkerhetsprotokoller som vi MENER er trygt å snakke om eller ikke.

B:ok. Takk for det. Jeg respekterer og godtar det. Mmm, (plystre, plystre) så hvordan er været der?

Federation of Light: Kjære Blossom og alle som leser disse ordene... GJENOPPTA DIN FULLE STATUS.

I sann viten av hvem du er... det er aldri noe som kan lede deg til det som ikke er av det høyeste gode.

Her og nå er du i den mest relevante... mest avgjørende tiden. Du har samlet styrke og fart. Mange av dere FØLER at dere har mistet håpet.Men det har dere ikke. Langt ifra.

Tenk når du kan... ta ofte dype ånde drag av livet... for det skal hjelpe deg med å VITE. For på denne måten kobler du deg med pusten fra den ENE,og i den forbindelsen er det ingenting som kan komme mellom deg. INGENTING.

DU ER KRIGERE AV LYS. FØL DISSE ORDENE APPELLER INNI DEG.

KJEN DISSE ORDENE SOM SANNHETEN OG MERK INNTAKET AV PUSTEN SOM OPPSTÅR I SANNHETEN.

DET ER INGENTING Å FRYKTE.

Hvis du kunne se ditt lys og din styrke som vi gjør, vil du vil finne ut at det er så lett å gjøre som vi sier til dere.

LIGG TILBAKE OG NYT TUREN.

VÆR I GLEDE.

VÆR I LYKKE.

VÆR I KJÆRLIGHETEN.

Tenk deg å kunne betrakte din planeten fra en annen posisjon og skanne over den. Hver sjel av lys er som EN FAKKEL i REGNBUENS farger som brenner SKINNENDE. Tenk deg dette.

For en skjønnhet som tilbys og ville du derfor ikke vært begeistret og i fred i viten om at mørket knapt er synlig for der er det nå FAKKLER i REGNBUENS LYS overalt. Mørke er nesten borte.Det vi si i sannheten.

Fortsett med å forestille dere denne visjonen for det skal tillate sannheten å skinne enda mer fargerikt.

Vi kan føle at noe gnager på deg.

B:Mmm... God FØLELSE! Jeg tror at det du sa tidligere om 'å vise seg' for ikke å blir lurt... kan mange, selv om du sier vi bør eller ikke bør... bli litt, bare bitte litte gran engstelige om hva dette kan bety og vil de kunne stole nok på sine følelser til å vite at uansett hva det er du snakker om er det sannheten eller ikke.

Federation of Light: Derfor vi vil si med respekt... FØL det du FØLER om alt.

Ditt sinn og tanker kan gå amok... en kan ha en tendens til å bli revet med. Bli et med sinnet og alt som er USANT vil bli lagt fram, om det er ord eller noe annet... det kommer til å være så vanlig for deg som nesa er på ansiktet ditt, det så se det om kommer fra kjærligheten og det som ikke gjør det.

Dette er også grunnen til at vi ber deg om å være oppmerksom på dine følelser. For det er kjent og er blitt langt vanligere at 'læringen' er mere sannhet og usannhet for å 'lure' en inn i det. Det er et desperat forsøk på å opprette ødeleggelse blandt massene (?), og det er av stor hast at de som vet bedre forblir lojale i det de vet.

La oss si det på en annen måte. Når du tillater deg selv å være bare i kjærligheten og GLEDE... på en kontinuerlig basis... skal det som ikke vibrere på den samme frekvensen være opplagt for deg når det kommer din vei.

Ikke bare la det å forbli i kjærlighet og glede bli oppfyllelsen men også den unike tilfredsstillelsen av glede og samsvar med sjelen... likevel er det din 'sannheten DETEKTOR'.

Når en er i tvil og frykt... er man ikke i stand til å dechiffrere klart og tydelig det som detektoren har å fortelle... fordi det kjøres på et lavt nivå og er ute av stand til å gjøre hva det er utformet for å gjøre... eller oppdage.

Men i det minuttet en lavere frekvens utløses i nærheten av en høy frekvens vibrasjoner... stikker den ut som en tommel! ' Ah ha!' kan du si... For det er så lett å føle forskjellen i vibrasjonene når den stadig er tunet med kjærligheten.

Det er veldig likt som å lytte til et gledelig stykke musikk som man er i stand til å nyte. Hvis en bare spille en feil note er det opplagt for hørselen. Noen ganger er det ikke så mye som er galt med notatet... tonehøyden er litt av og på og en begynner å stille spørsmålet om det bare er selvet "FØLELSEN" som... eller mer som en "ikke så perfekt tone" som har krøpet inn i stykket.

STOL PÅ DEG SELV.

B:Jeg forstår hva du sier... og i fare for å gjenta meg selv for annen gang... å stole på sind intuisjon er ikke alltid så lett å gjøre.

Federation of Light: Jo det er det.

B:Kanskje når det appellerer på ditt nivå... men jeg finner... at ofte kan mitt instinkt være feil og jeg har helt oppfattet en person eller en situasjon helt feil.

Federation of Light: Er du sikker på det?

B:Jepp. Ofte har jeg sett fra kjærlighetens vinkel på eks. en person eller situasjon og det viste seg at jeg ble guided feil og hadde veid opp alt helt feil.

Federation of Light: Vi vil si at du ikke oppfattet det feil for det kom fra kjærligheten først og fremst. Den absolutte sannheten om noen. De kan velge å skjule den og presentere seg selv ganske forskjellig avhengig av hva det er de trenger å oppdage for seg selv ved å oppfører seg på måten de gjorde / gjør.

Blomst:Ja jeg kan forstå det. Kjære kjære! Alt kan bli litt komplisert.Kanskje jeg burde ha blitt gjenfødt som en maur.

Federation of Light: Maur har også sine opp-og nedturer!

Hva vi ønsker å formidle dypt inn i kjernen av deg selv... er at når du forblir i din sannhet... vil alt som er av noe annet gi ut advarende signaler i en eller annen form.

Når alle har flyttet fra denne dimensjonen og er på et sted som er blitt befridd fra alt som så ned på deg og ditt indre vesen som er av lys og sannhet...vil du huske alle kamper du kom ut for og du vil smile av det å ikke vite og forvirringen det brakte inn på/i deg... og du vil også forstå vår ytterste glede... Hvorfor... vi ikke var i stand til å snakke til deg på noen annen måte... andre måter en det vi gjør nå.

Det er nødvendig for oss å holde tilbake informasjon. Hvis vi skulle bryte pakten ville det være skadelig for alt som skal finne sted. Så vi forblir i vår sannheten og ønsker bare å tjene på en måte som er av den høyeste fordel for alle. Og... vi mener... ALLE.

B:Jepp... Jeg kan føle det... Her endte dagens preken. Det er søndag allesammen!

Federation of Light: Med så mye kjærlighet takker vi for å kunne tilby vår assistanse på denne måten.

Våre Sjelers lys kommer stadig nærmere din mens vi blir igjen av lyset.

B:Mange takk til deg også mine venner. Fra oss alle.


Webpage: Blossom Goodchild

 
Translator: Sherallion 

0 comments:

Post a Comment

FREE PAGES

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
I Norge

Messages of Love and Light

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
I Norge

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
I Norge

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I Norge

David Wilcock translations

OUR FAMILY OF THE STARS