Followers

Monday, August 20, 2012


20. August 2012

Hallo til deg. Det er så mange emner her nå som folk vil ha meg til å spørre deg om... jeg skrive alltid tilbake med svaret: ... 'Hvis det er riktig setting og det kommer opp i en samtale'... Jeg vet at du er klar over slike spørsmål men det FØLES ut som om disse er ting du ikke føler er nødvendig å snakke om... eks. korn sirkler... planeter/kometer som går mot jorden... Syns du ikke at vi ville dra nytte av slik informasjon?

Vi er glade for å snakke med deg i dag. Vil du finne det nødvendig å vite slike ting i sannheten Hvis faktisk alt som vi ville sagt bare ville vært en annen 'skiftenøkkel i jobb'?

Hvorfor kaller du det slik?

Fordi vi er klar over at nesten alt som blir brakt fra forskjellige kilder... inkludert oss har blitt slik du ville sagt... enda et tema å diskutere... for folk FØLER at de ikke kan stole på slik kunnskap noe lenger... er det ikke sån?

Det er veldig mye av det... dessverre. Men du kan ikke klandre oss alle for det... for vi har blitt tilbudt så mye informasjon, så mange lover... så mye forventning... så mange motstridende poeng av visè folk at de fleste av oss... hvordan vil jeg sette det... gjennomsnittlige våkne å være... som jeg ville vurdert meg selv å være... er å finne det svært vanskelig å vite hva de skal tenke om alt. Så ja... i all ærlighet... Jeg kan se hvorfor du ikke vil. Men... Hvis det er tilfelle... Hvorfor kommuniserer vi i det hele tatt da? Du vet... du kan føle at jeg elsker deg... og jeg vil ikke bli borte på noen måte...jeg bare følger tråden gjennom denne samtalen.

Vi har denne muligheten til å tilby deg ord for å huske hvem du er for å kunne se den Guddommelige plan gjennom alt. Det enkle faktum er... det er ingen grunn for deg å vite visse ting. Så mange ting er feilslutninger allikevel. Du glemmer at du bor i en illustrert verden.

Ah... nå er det et emne som jeg ønsker å diskutere. Kan vi? Selv om jeg er klar over hva du sa i begynnelsen.

Kjære blossom... informasjonen som vi gir deg... er vår sannhet. Vi ser liten grunn i kommunikasjon i det hele tatt hvis vi ikke skulle bringe igjennom sannheten. Dette ville vært meningsløst... men vi vil legge til... at det er mange som velger å bringe igjennom usannheter som forvirrer mens andre vil bringe igjennom sannheten... men alikevel blir usannheter kanalisert igjennom... på grunn av vibrasjoner som blir brakt igjennom og gjort ulovlige endringer med. Og dette har vi snakket om før.
Du har et valg... hele tiden. Du kan velge å godta våre ord som sannheten.. .Hvis du FØLER at de er av sannheten... FOR DEG. Det er alt vi kan foreslå. Hvis de ikke appellerer til deg da er de ikke din sannhet... PÅ DETTE TIDSPUNKTET.
Så du ønsker at vi skal ta over dette illustrerte spillet du spiller? Hvor skal vi begynne for å hjelpe deg med å forstå?

Vel, som Julie Andrews en gang sa... 'La oss starte helt fra begynnelsen'.

Du er hovedsakelig energi AV KJÆRLIGHETEN... Dette er hvordan du ble til. Selv om du kan velge å oppleve forskjellige situasjoner for hvordan du vil se denne energien av kjærligheten som du er, vil du alltid være en energi AV KJÆRLIGHET.
For eksempel... Hvis du bestemmer deg for å bli et tre i 200 år... har du friheten til å gjøre det. Du kan være alt du vil være.

ja... Jeg kan det... men hva jeg ikke forstår er... her jeg bor på denne planeten jorden, fordi jeg er frivillig, og ble valgt til å være her på dette tidspunktet. Jeg kan forstå det. Jeg kan godta det. Jeg forstår også at alt, absolutt alt er lagd av denne éne energien... det vibrerer på visse frekvenser for å presentere seg selv som det gjør. Eks. en tabell... klær... vann... brann...

Og sånn er det. Men de FØLES virkelige for deg gjør de ikke? Hvis du hoppet i havet vil du føle deg våt. Hvis du legger hendene i flammer... brenner du deg.

Nøyaktig... det vises og FØLES ekte akkurat som du sier. Så hvordan er det ikke det da?

Fordi det er en opplevelse som du velger å oppleve. Hvis det ikke vises eller FØLER at det er virkelig... hvordan ville du da vite hvordan det FØLES? Du ville ikke vært i stand til det. Det ville være som å sei gjennom glass på noe du ikke kan føle, men bare se at det var der.

Og likevel er det ikke det... er dette hva du sier?

Ikke hvis du velger å la det være. Du har vært i en situasjon "I din VIRKELIGHET" til å tro at du ikke har kontroll over valgene dine. Selvfølgelig har du det. Dette er hvordan du endte opp med å leve som du gjør akkurat nå i dette øyeblikket.

Og ennå... Jeg har hørt så mye om de mørke som manipulerer våre tanker og følelser, og holder oss undertrykket av programmer som er 'sendt ut' til å holde oss under deres kontroll.

Og du tror at du ikke kan kontrollere dette! Men jo mer du vet...jo mer kan du endre ditt valg av tankegang. Hvis du vet at slike programmer finnes... kan du velge å stige over dem, velge å ikke tillate dem å påvirke deg. Du kan kjempe tilbake mot slike ting.

Bare hvis vi vet om dem i utgangspunktet... mange gjør ikke det.

Vi vil si det er deres valg å ikke vite... de kan velge annerledes senere.
På dette tidspunktet velger du å spørre oss om denne illusjonen som du bor i. Vi velger å hjelpe deg med å forstå den. For å gjøre dette krever vi at du å løfter deg ut av boksen. Å tenke utenfor boksen.
Når et barn leker med et dukkehus flytter de ting rundt... med små dukker og møbler som de leker med' '. De lager en situasjon... et scenario... og spiller det ut ved hjelp av DUKKEMANNEN og omgivelsene for å spille ut sine tanker. Vi foreslår at du ser på det på denne måten. Ditt høyere jeg er barnet... aspektet av sjelen selv som er med på denne reisen med å transformere planeten jorden til et høyere nivå i vibrasjoner er... skal vi si for uttrykkets skyld... dukken.
Verden der du bor er et dukkehjem og alle rundt dette huset som barnet har opprettet via tankene sine. Hvis et barn plutselig bestemmer seg for ikke å ha en huske i hagen ved dukkehjemmet... børster hun/han bare det til side. Det er ikke lenger med ispillestilen... for nå. Så enkelt som det. Barnet gjør historien opp som hun/han går... avhengig av hva han/hun FØLER som skaper den dagen og hva humør hun/han er i.
Hun/han bestemmer seg for hvilken andre dukker å leke med den dagen... hva de skal kle dem i. Vil de gå til butikken? Vil de på piknik? Hun/han har kontroll over disse små variasjonene og flytter dem tilsvarende dit. Hun/han er en mester blandt dukkene i den lille verden som han/hun fortsetter å skape.

Alt er bare bra da og jeg ser hva du prøver å komme over... enda... Hvis jeg plutselig føler at jeg ikke vil noe mer... for eksempel... være en lys huded dukke... Jeg kan ikke fjerne den dukken og erstatte den med en med mørkere hud.

hvorfor ikke?

Fordi... det fungerer bare ikke sånn.

Du kan være lys hudet i ett liv og mørkere i et annet... Og det trenger ikke bety i neste reinkarnasjon av deg selv. Hvis du bestemte deg for å oppleve å være en mørk hudet sjel nå... ville et annet aspekt ved den høyere sjelens selvtillit ordne å bli født som en mørk hudet sjel samtidig som den lys hudete sjelen fortsatt eksisterte på jorden.
Med all respekt... Du har satt disse begrensningene på hva du mener for å være mulig og virkelig. ALT og hvert eneste... disse ordene er bokstavelig... mulig. Hvordan kan det være noen annen måte? For Hvis du vet at du er i stand til å lage noe fra tankene dine... fra fantasi til "virkelighet"... hvordan kan det ikke det være sånn? Du trenger bare å opprette den første fantasien til å frembringe bilder i tankene dine og deretter inn i virkeligheten.

Ja... men jeg forstå fortsatt ikke 'det er ikke ekte' bit. Det sies at alt som er rundt oss er et hologram?

Hvilke dere... utviklet hver for dere. Du har en film i din verden kjent som The Matrix. Det var bare et spørsmål om å være koblet til et program for å vite hvordan det var å være en sjel i hvilket som helst annet program og vite alt om programmet de ble stilt inn på.
Du har blitt fanget i din egen illusjon.

Hvordan kommer vi ut?

Du bare velger å gjøre det.

Her gå vi rundt om en enebær busk  enebær busk   enebær busk . OK så... si hvis akkurat nå i dette øyeblikk... Jeg velger å komme ut av denne fellen, slik at jeg kan være fri til å poppe over til England og se mamma... akkurat nå... Jeg setter på noen varmere klær på min lille dukke og flytter henne til den andre siden av rommet og jeg later som om hun er med sin mor i England. Det er hva jeg velger å gjøre akkurat nå. Nope... jeg sitter fortsatt her i Australia snakke med deg på datamaskinen. Så mange av oss ville velge visse ting for oss selv... materialistiske eller mat for sjelen... men å egentlig oppnå dette vises ikke i vår virkelighet.

Fordi du er opplært til å "tro" at disse tingene er umulige.

Men jeg valgte å bli trent, eller?

Du valgte det.

Hvorfor i all verden ville jeg gjøre det?

For å oppleve forskjellen. Husk... DERE ER ALLE EN. For din verden til å være akkurat som den er nå... den måtte være laget av dere alle. Derfor Ja... du valgte å FØLE at du er under kontroll av de mørke. Når bevisstheten endres nok... Når nok av dere har valgt for ting å være ulike... deretter vil balansen av illusjonen skifte og ting vil faktisk være annerledes.

Så... Meg... Blossom Goodchild... meg som privatperson... kan ikke gjøre det SKIFTE?

Selvfølgelig kan du det. DU BLOSSOM GOODCHILD kan være den eneste i din VERDEN som kan velge å endre den... fordi bare du lever i dukke huset... under kontroll av deg selv... din Høyere selv.

Men du sa... Når bevisstheten endres så vil ting endres.

Korekt. DU er BEVISSTHETEN... som handler som en enkeltperson. For å oppleve individualisme. Det er liv på mange mange planetene der den høyere selv har valgt å være individuel i det fysiske men SOM EN i bevisstheten... slik at alle tankene som en har... er det samme som "DEN ENE".

Dette er litt komplisert... enten det, eller jeg har noen smørbrød for få på pikniken vår.

Det kan sees som komplisert i den illusjonen du valgte å bli i. Likevel når du er fjernet fra den illusjonen... er alt krystallklart.

Så... Når en er bosatt på andre planeter... er det en illusjon også?

selvfølgelig. Alt annet enn det du er... KJÆRLIGHET... er en illusjon. Du manifesterer alt for å oppleve forskjellige ting. Kjærligheten som du er kan ikke dø... for død er en illusjon.
Du lager deg selv i/som/gjennom kjærligheten for å utrykke ulike nivåer av den.

Vel, jeg kan føle at vår tid er omme i dag. Mmm jeg lurer på om jeg har gjort noen fremgang i forståelsen av denne illusjonen. Kanskje jeg ikke er her i det hele tatt....... Taxi!
Ikke desto mindre... Ingen detso mer...veldig behagelig. I Kjærlighet og takk.

Du vil smile fra ét univers til et annen når du "skjønner det"... og du har allerede det. Dette vet du... men du tror du ikke vet.
Vår kjærlighet i stor overflod i sannheten... sendes til hver og en av dere også.

Oversetter: Lisa (Sharellion)

0 comments:

Post a Comment

FREE PAGES

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
I Norge

Messages of Love and Light

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
I Norge

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
I Norge

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I Norge

David Wilcock translations

OUR FAMILY OF THE STARS