Followers

Sunday, June 24, 2012

24. Juni 2012
The Federation of Light through Blossom Goodchild

Blossom June 6, 2012


 24. Juni 2012
   


B - Velkommen igjen til deg. Det er... Jeg kan spørre deg tusen spørsmål om hva som kommer til å skje i løpet av de neste seks månedene... og ennå... av en eller annen grunn bare virker det ikke å være på vår dagsorden. Derfor, blir jeg forvirret over hva det er vi skal diskutere i dag. Kanskje du har noe i tankene?

FL - Vi vil bare forsikre deg om at det som skal skje i dagene fremover er fullstendig og absolutt til fordel for menneskeheten. Så lenge du kan huske at du husker dette... skal du finne en glede i *fred i sinnet* som du vil huske. *Fred i sinnet* som du er ment å være i... rundt det aktuelle tidspunktet. 
 
Mange av dere er virkelig forvirret over alt det som er forutsagt og lagt fram til deg fra ulike kilder... men vi gjentar igjen... ved å forbli i kjærligheten... ved å lytte til bare din sannhetsfølelse... da skal dere stige til et nivå svært raskt i den hastighet du aksepterer som mest behagelige.

I disse månedene fremover vil vibrasjonene "dra" og oppfordre deg til å bli din bedre halvdel. Du skal være glad for å møte denne siden av deg... og alt du trenger å gjøre for å oppnå dette er å FØLE begjær i ditt hjerte/blir å nå slikt et sted som du har kjent hele tiden er din rett.

La oss forklare litt mer. Du venter på så mye som skal skje. Dette er helt forståelig og vi vil si til deg at mye kommer til å skje. Ennå... igjen... flesteparten av dere venter at det skal skje på utsiden av dere. 

Det skal skje HENDELSER som faktisk kommer til overvelde og sette deg i en slik lykke du aldri før har kjent. 

Dette er sikkert. Det er det samme hvilken ordre saker kommer til å bli avslørt i... det er uten tvil anerkjennelse av hvem vi er... som skal tilbys til deg. Hvordan andre bestemmer seg for å godta oss vil skuffe de av dere som vet at vi er her for å tjene.

B - Mener du "Hvordan noen vil akseptere deg"?


FL - Vi mener at det vil være en svært blandet pose med følelser. De av dere som har ventet oss, vet vår hensikt... Og Ja det er mange som er klar over hvem vi er. Ennå, må du godta at det også er mange mennesker på din planet som har ingen anelse om vår eksistens... SVÆRT MANGE!  Og alt de har fått av erfaringer er fra mørket, gjennom film-skjermbilder. 


Dette er hva vi mener med "skuffelse"... fordi det kommer til å bli reaksjoner fra så mange bare fordi dem ikke er av din smak eller din forståelse. Vurder dette begrepet.


B - Er dette det du har fortalt om fra før av, når de av oss som "vet" hvem dere er skal hjelpe de som ikke vet?

FL - Sånn er det... men vi ber deg om å virkelig vurdere det... for du kommer til å være opp mot en mur av ikke troende selv om "hvem vi er" vil være innlysende for alle. Mange vil være livredde.


Vårt punkt er dette. De av dere som er på den stigende-banen og har kunnskap om dette... vil finne seg selv i denne andre halvparten av året til å 'stige opp til anledningen'... DERSOM man velger dette. På grunn av dette vil... endringene i deg selv merkes av ditt indre selv. Denne 'siden av deg selv' som vil dukke opp vil føles utrolig behagelig. Du vil føle deg så hjemme i denne delen av deg selv. 


Dette er mye av det som er ventet å skje. DENNE ENDRINGEN MED DEG. Det er på grunn av denne endringen som endringene overalt kommer til å bli konfrontert og anerkjent. 


B - Så... kommer denne endringen til å skje oss uten at vi trenger å gjøre noe? Jeg mener åpenbart at vi alltid er i bevegelse mot å bli hvem vi er... og når vi lærer å bli bedre kjent med oss selv finner vi ut at vi endrer oss mot en forbedring av oss selv hele tiden fordi vi ønsker det. Er dette sånn det skal være, men på en raskere skala?


FL - Ja... kjenner du det ikke igjen allerede? Vi vil si 'gå' på startstreken... for når det virkelig går fort... har det ikke kommet ennå. Vi vil si at det er snart... for andre halvparten av kalenderen starter snart. 


Det Skal/bør være ganger når du FØLER det som om din sjel har vokst og fantasien du føler er så MEKTIG akkurat som den PRAKTFULLE KRIGEREN du er. 


B - Dette er spennende... for mens jeg skriver kunne jeg fange et glimt av den følelsen. Det gir meg slik energi fordi det utgir en slags viten på innsiden som ikke kan forklares. Det er den følelsen av å være... som vi tror vi ikke er... MEN VI ER. VI BARE MÅ GÅ INN I DET, IKKE SANT?


FL - Du vandrer inn i det. Dypere og dypere. Det er en lang vei, og du har vandret mange mil. Enda herfra og inn... som du ta hvert eneste trinn nå... blir din styrke gjenopplivet. Mye av minnet skal også returnere til deg. 

DETTE SKAL VÆRE DITT ØYEBLIKK.
 

Du skal ta dype ånde drag av livet... og du skal HUSKE.


Det handler ikke om å huske det som du gjorde på en bestemt dag. Det er ikke den slags erindring. Det er en erindring om følelsen av å vite sannheten av deg selv... DIN GUDDOMMELIGE MAKT.


Slik  som veggen smuldrer opp på din planet og forkledningen blir umaskert... DIN GUDDOMMELIGE MAKT SKAL BLI RETURNERT TIL DEG. DITT HJERTE SKAL LØFTES PÅ ET STED AV HERLIGHET. 


DU SKAL FORTSETTE Å PUSTE LIV... DET SKAL VÆRE PÅ ET NIVÅ AV MYE HØYERE VIBRASJONER. SKAL VI SI ET BEDRE STED?


B - Si hva du vil... Det hele høres ut og FØLES bra for meg! Kan jeg spørre om... har jeg rett når jeg tenker at dette er definitivt et valg? Det vil være noen som ikke vil føle noe av dette i det hele tatt fordi de har valgt å sove?
 
FL - La oss være helt klar på dette. ALLE SKAL STIGE OPPOVER... Og vi mener alle... ALT! 
 

Det er ikke en eneste bit av energien som kan forbli statisk... ikke én atom som kan motstå dette opprøret. Likevel er det for deg å forstå... at en ikke kan være på trinn 3 av en stige og plutselig stå på trinn 15. De kan flyttes hvor som helst mellom 4 og 7 avhengig av omstendigheter og vilje av hjerte... men en nivå 3 kan ikke stige i denne store Oppstigelsen til trinn 8 eller 9 fordi de bare ville være ute av sin dybde. 


Samme som... en som kanskje allerede er på nivå 8 eller 9 kan stige til 18-20 trinn... det avhenger også av graden av forståelse og viljen av hjertet... som vil være raskere og øke mer en 3 eller 4. 


DETTE MÅ DU VITE... DET ER INGEN RETT ELLER GALT... DET ER INGEN DOM... DET ER INGEN FORAKT... 
 
DET ER BARE KJÆRLIGHET INVOLVERT.
 

Man har fått av Gud retten til å ta sin himmelfart i sitt eget tempo. Det som appellerer til en kan ikke... på samme tid... appellere til en annen. Dette betyr ikke at det noe som er rett eller galt. Det betyr bare at en velger en annen opplevelse i det øyeblikket i sin sjel av evigheten enn en annen gjør.


LIVET KJÆRE DEG ER UENDELIGE. DET ER INGEN ENDE... NOENSINNE!


Ditt liv og hvordan det unfoldes går videre og videre. Hva du velger å oppleve er helt opp til deg. 
 
DU HAR KONTROLLEN.
 

Ennå i det mest spennende øyeblikket i din erfaring... har mange, mange, mange av dere samarbeidet for å fortsette fremover på en måte som er forenlig med veksten av livet selv. 


Du valgte for lenge, lenge siden denne avtalen. Men du kan fortsatt på et tidspunkt velge å slippe fri fra denne kontrakten... selv om den ble avtalt på et annet sted/plass... er det ingenting som binder deg til denne avtalen hvis du velger å endre kurs på et senere tidspunkt. 


Vi vil si her at det er mer i denne tidsberegningen en den du ville revurdert... for det er praktisk talt uunngåelig at en ville revurdert dette med å ta tilbake en avtale... og i fremtiden av seg selv... ville de avgjøre å se igjennom kontrakten fordi det virket mer passende nå/da... på grunn av hva de hadde fått gjennom av det å 'trekke seg' på et tidligere tidspunkt.


B - Har Ikke lest tilbake enda... men jeg tror det er fornuftig... Selv om det er slitsomt langt... Det var akkurat slik det kom gjennom. Så i utgangspunktet... skal vi se frem til de neste seks måneder som om det unfolder seg 'i oss' akkurat som det også ville gjort 'uten oss'?
 
FL - Akkurat!
 

B - Jeg tror du 'setter' det i hodet mitt.

FL - Hvorfor sier du "oss" Blossom når en "smart"-setning har blitt formulert?


B - Gamle vaner sitter best. På skolen var jeg god til sport og kunst... men faglig fikk jeg mye mer ved å stirre ut av vinduet og dagdrømme.
 
FL - Nøyaktig!
 

B - Oh Bare disse nonnene kunne sett meg nå! Takk chaps. Jeg FØLER spenning og et ønske om å marsere frem i kjærligheten uten noen form for bånd mellom utfall eller infall! For på slutten av hver dag... hvert åndedrag er bare en annen erfaring vi har valgt å møte... men jeg må si... Jeg, for én... er veldig glad for at jeg valgte å hjelpe til med så mange gjennom denne bestemte reisen. En obligasjon som forener på nivå med så mange som jeg ikke har møtt enda på planeten jorden, men like sikkert som egg er egg... Jeg hadde et massivt party med dem et annet sted når vi gjorde denne avtale, å endre måten ting skulle være... i måten ting skal være. 


B - KOM MED DET! Vi er klare... og vi ser frem til å flytte FREMOVER! Hurrarop ho chaps. tusen takk. elsker det!
 
FL - Vi vil bli ferdige...
 

Hvis du kan få et ord...

FL - Ved å donére vårt mest dypeste skatt av den reneste kjærligheten til å trenge seg dypt inn ditt energi-felt og blande seg med hvem du er... og akseptere at vi er alle en, alltid.


B - I kjærlighet og takk fra dypeste skatten innen våre hjerter.Webpage: Blossom Goodchild

 
Translator: Sharellion 

0 comments:

Post a Comment

FREE PAGES

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
I Norge

Messages of Love and Light

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
I Norge

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
I Norge

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
I Norge

David Wilcock translations

OUR FAMILY OF THE STARS